Gazitegia:
ekoizlearen marka

Gazitegia:br/ekoizlearen%20marka

Ene sotoan...
"Leku horretan da ene gasnaren nortasuna sortzen"

Egurrezko taulen gainean, gutxienez 3 hilabetez zahartzen uzten dut.

Gasna bakoitza eskuz torratzen eta itzultzen dut, horren bidez jan dezakezuen azal natural bat sortzen da. Soto bakoitzak bere aromak ditu, horrek du ekoizlearen marka egiten.

Horretarako, gasnaren bidean gaindi ibiltza proposatzen dizuet, etxalde batetik bestera gasna ezberdinen deskubritzeko

Ossau-Irati babesturiko jatorri-deitura:
kalitaterako fideltasuna

Ossau-Irati%20babesturiko%20jatorri-deitura:br/kalitaterako%20fideltasuna

Gasna...
"Lur baten, herri baten atxikimenduaren eta etxaldearen transmititzeko nahikari baten arteko lotura da".

Lekuko arraza, manex burugorria Euskal Herriko aro euritsuari egokitua den arraza da.

Ardiak egunero etxalde inguruko pentzeak alhatzen dituzte.

JAO-rik gabeko elikadura.

ossau-irati sormarka

Logo honek, ardi burua parez dakarrenak, nire ardien esnearekin soilik egindako gasna dela ziurtatzen dizu.

Artaldea
herentzian

Artaldeabr/herentzian

Ardiak...
"Urtean zehar haiek gaituzte biziarazten..."

180 esne-ardiko artaldea dut.

Arditegia lasto inaurkin baten gainean da, ardien erosotasunarentzat.

Ardiak, abendutik uztailera, egunero eta bi aldiz egunean deizten ditut.

Agorriletik goiti, pausan uzten ditut eta azaroan erditzeak hasterakoan berriz deizten hasten naiz

Gurekin harremanetan sar




segurtasun kodea

Antxondoa etxaldea, Itsasun

GPS: idatzi "antchondoa"
Etxaldearen bisita: astean zehar eta erreserbazio pean soilik, guttienez 10 pertsonetako taldeentzat (3.00€ pertsona bakoitza).

Mirentxu Elissalde Parachu Antxondoa etxaldea - RD918 - 64250 ITSASU | tel: 06 45 56 26 39 | Legezko oharrak | Diseinua eta programazioa iF Diseinuak - 2016